سوالات متداول کنکور ارشد پرستاری

ثبت نام کنکور ارشد پرستاری چه زمانی است؟

ثبت نام آزمون ارشد پرستاری همزمان با سایر رشته های علوم پزشکی معمولا در بهمن ماه انجام می­شود.

 کنکور ارشد پرستاری چه زمانی برگزار می­شود ؟

تاریخ دقیق برگزاری آزمون ارشد پرستاری هرسال اعلام می­شود اما معمولا آزمون در خرداد ماه یا اوایل تیرماه برگزار شده و نتایج اولیه آن یک ماه بعد از برگزاری منتشر می­شود.

چه رشته هایی جهت شرکت  در آزمون کارشناسی ارشد پرستاری مجاز هستند؟

فارغ التحصیلان لیسانس پرستاری می توانند در تمامی گرایش های کنکور ارشد پرستاری پذیرفته شوند. البته برای گرایش پرستاری اورژانس لیسانس فوریت های پزشکی نیز به آن اضافه می گردد.

 فارغ التحصیلان لیسانس  رشته های اتاق عمل و هوشبری نیز همچنین برای گرایش مراقبت های ویژه و گرایش مراقبت­های ویژه نوزادان(NICU) مجاز می باشند.

ارشد پرستاری شامل چه گرایش هایی است؟

گرایش­های پرستاری طبق دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت شامل: گرایش داخلی و جراحی، گرایش اورژانس, گرایش پرستاری مراقبت­های ویژه، گرایش مدیریت پرستاری، گرایش پرستاری سالمندی، گرایش پرستاری توانبخشی، گرایش روان­پرستاری، گرایش پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان، گرایش سلامت جامعه و گرایش پرستاری نظامی می باشد.

  • روان‌پرستاری
  • پرستاری داخلی و جراحی
  • پرستاری سلامت جامعه
  • پرستاری مراقبت ویژه کودکان
  • پرستاری کودکان
  • پرستاری نظامی
  • پرستاری سالمندی
  • پرستاری توانبخشی
  • مدیریت پرستاری
  • پرستاری اورژانس
  • پرستاری مراقبت ویژه
  • پرستاری مراقبت ویژه نوزادان

 در حین طرح  می توان در کنکور ارشد پرستاری شرکت کرد و قبول شد؟

از نظر قانونی در حال حاضر داوطلب در حین طرح مجاز به شرکت در ارشد پرستاری نمی­باشد اما در عمل، دانشگاه با داوطلب همکاری داشته و نیروی طرحی مشکلی از نظر شرکت در ارشد پرستاری نخواهد داشت.

در آزمون ارشد پرستاری چه گرایش هایی نیازمند 2 سال سابقه کاربالینی هستند؟

در سال های گذشته  گرایش مدیریت پرستاری ، گرایش پرستاری مراقبت­های ویژه و گرایش مراقبت­های ویژه نوزادان و اورژانس نیازمند دو سال سابقه کار بالینی بودند که در حال حاضر چنین قانونی وجود ندارد و تمامی داوطلبین قادر به شرکت در گرایش موردعلاقه خود هستند.

ساعت مطالعه روزانه برای قبولی کنکور ارشد پرستاری چقدر است؟

ساعت مطالعه هر شخص بسته به سرعت مطالعه،تمرکز و کیفیت مطالعه، زمان باقیمانده تا کنکور، تایم آزاد و … متغیر است و به هیچ عنوان نمی­توان یک عدد را برای قبولی در آزمون مشخص کرد. اما با توجه به اینکه سال به سال رقابت در آزمون ارشد پرستاری بیشتر شده و سطح سوالات پیچیده­تر می­شود اول از همه توصیه می­شود تاحد امکان زودتر مطالعه برای آزمون شروع شود و اگر حداقل تایم مطالعه 3 الی 4 ساعت را به صورت مستمر تا روز کنکور ارشد پرستاری داشته باشیم می توانیم به سوالات آزمون ارشد پرستاری به خوبی پاسخ دهیم و در نهایت به نتیجه مطلوب برسیم.

منابع آزمون کارشناسی ارشد پرستاری وزارت بهداشت چیست؟

وزارت بهداشت هرساله برای هر کدام از دروس آزمون کارشناسی ارشد پرستاری رفرنس اعلام می­کند که معمولا این منابع تغییرات زیادی ندارند.  انتخاب منبع یکی از مهمترین فاکتورها در قبولی داوطلب محسوب می­شود و برای پاسخدهی به سوالات آزمون ارشد پرستاری منبع مناسب هر شخص باید با توجه به زمان باقیمانده تا کنکور و شرایط شخصی انتخاب شود، گروه آموزشی ویال مینی دوره کاملا رایگان انتخاب منابع آزمون ارشد پرستاری را برای شما آماده کرده که حتما توصیه می­شود قبل از شروع این مسیر مینی دوره را مشاهده کنید.(لینک مینی دوره انتخاب منابع)

از پاییز یا زمستان شروع کردن دیر نیست؟

اول از همه توصیه می­شود هرچه زودتر مطالعه کنکور ارشد پرستاری را استارت بزنید اما نکته مهمتر این است که منابع شما متناسب با زمانی باقیمانده تا کنکور ارشد پرستاری انتخاب شود. گروه آموزشی ویال برای داوطلبان کنکور ارشد پرستاری در هر زمان برنامه و منابعی اختصاصی دارد و حتی به داوطلبی که 3 ماه با کنکور ارشدپرستاری فاصله دارد نیز منابع مختص آن زمان ارائه می­کند تا با یک مطالعه مستمر به نتیجه مطلوبی برای داوطلب رخ دهد. در صورتیکه برای شروع مسیر ارشد پرستاری بین منابع و راه های مختلف گیج و سردرگم شده اید توصیه می­کنم از مشاوره رایگان گروه آموزشی ویال استفاده کنید.

تست زنی از چه زمانی شروع شود؟

مهمترین بخش مطالعه، تست زنی اصولی است. در واقع مطالعه بدون تست زنی، بازدهی بسیار پایین دارد و به هیچ عنوان بدون تست زنی متناسب با تلاشتان به نتیجه نخواهید رسید. از همان روز اول مطالعه همزمان با پیشروی مباحث باید تست زنی آموزشی با یک منبع اصولی انجام شود. بهتر است قبل از شروع یک مبحث تست های سال های گذشته همان موضوع را بدون توجه به پاسخ یک نگاه اجمالی بیندارید تا با دیدگاه طراح کنکور ارشد پرستاری اشنا شوید و بعد از آن به سراغ مطالعه فصل بروید. پس از اتمام مطالعه آن فصل تست های مربوط را این بار به صورت آموزشی بدون توجه به زمان و غلط یا درست بودن کامل بررسی کنید تا مطالب به صورت عمقی به حافظه منتقل شود.

یکی از خدمات شرکت کنندگان دوره جامع ارشد پرستاری، منبع تست زنی همراه با پاسخنامه و تحلیلی صوتی نیتروژن است که تمامی سوالات کنکور ارشد پرستاری سال های گذشته را درس به درس، فصل به فصل، و مبحث به مبحث به صورت میکروطبقه بندی در اختیار داوطلب دوره قرار می­دهد.لینک صفحه دوره جامع ارشد

 می توان یک یا دو درس را در کنکور کنار گذاشت و در دروس دیگر آنها را جبران کرد؟

به هیچ عنوان، کنار گذاشتن یک یا دو درس در کنکور ارشد پرستاری توصیه نمی­شود زیرا تراز و رتبه کنکور در چنین حالتی به شدت افت خواهد کرد. تلاش داوطلب باید به گونه ای باشد که حتی در درس هایی که پایه ضعیفی دارد یک درصد متعادل و حداقلی کسب کند.

بهترین گرایش ارشد پرستاری چیست؟

توصیه گروه آموزشی ویال بر این است که تاحد امکان، داوطلب گرایش ارشد پرستاری را با توجه به علاقه خود انتخاب کند. باتوجه به این که مقطع ارشد پرستاری تحقیق محور است، هرچه علاقه داوطلب به گرایش خود بیشتر باشد پیشرفت و ارتقا بیشتری در پوزیشن های مختلف اتفاق خواهد افتاد

آیا امکان قبولی داوطلبینی که سال ها از فارغ التحصیلی آن ها می گذرد و همزمان شاغل هم هستند در آزمون ارشد وجود دارد؟

تقریبا تمام داوطلبینی که قصد شرکت در آزمون ارشد پرستاری را دارند شرایط مشابهی دارند. تعدادی از داوطلبین دانشجویان سال آخر هستند که مشغول کارورزی و شیفت های ترم های عرصه می باشند و تعدادی از داوطلبین در بیمارستان ها و مراکز درمانی مشغول به کار هستند. پس اگر شما هم یکی از این شرایط را دارید دلیلی برای نگرانی وجود ندارد چون تمامی رقیب های شما در آزمون نیز این شرایط را دارا هستند. شما با مطالعه منظم و اصولی می توانید به درصد زیادی به سوالات آزمون ارشد پرستاری پاسخ دهید و نتیجه مطلوبی را کسب کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با پشتیبانی WhatsApp Icon