معرفی منابع آزمون ارشد پرستاری
لیست منابع آزمون کارشناسی ارشد پرستاری
برای بدست آوردن آمادگی لازم جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد، نیازمند مطالعه ضروری ترین دروس ارائه شده در طول دوره کارشناسی می باشید. این دروس شامل درس های روان پرستاری، بهداشت جامعه، داخلی جراحی، پرستاری کودکان، بهداشت مادران و نوزادان و زبان عمومی می باشند.
مهمتری فاکتور در قبولی ارشد پرستاری، انتخاب منبع مناسب با توجه به شرایط شخصی خودتان(شرایط کاری، زندگی، تایم آزاد و …) است . تیم ویال با بررسی سوالات آزمونهای سال های گذشته، بهترین منابع ارشد پرستاری را دسته بندی کرده است. بعد از انتخاب منبع صحیح خودتان و برنامه ریزی اصولی راه قبولی در ارشد پرستاری برایتان هموار خواهد شد.
به طور کلی داوطلبانی که برای آزمون آماده میشوند با توجه به تایم آزادشان به سه دسته تقسیم می شوند.
دسته اول
دانشجویان عرصه و همکارانی که تایم آزاد زیادی دارند، به طوریکه میانگین 6-7 ساعت زمان در روز میتوانند به مطالعه تخصیص دهند.
توجه: برای اینکه بتوانید بهترین منابع متناسب با شرایط خودتان رو انتخاب کنید میتوانید مینی دوره رایگان انتخاب منابع آزمون ارشد را مشاهده کنید.برای مشاهده مینی دوره کلیک کنید.
بهترین منابع آزمون کارشناسی ارشد پرستاری برای این دسته از افراد در یک بازه زمانی 8-12 ماهه مانده به آزمون به شرح زیر است:
- منابع پرستاری داخلی جراحی: 17 جلدکتاب های داخلی جراحی برونر سودارث_کتاب drs داخلی و جراحی
- منابع پرستاری کودک: وونگ ترجمه مهناز شوقی – کتاب پرستاری کودکان میرلاشاری
- منابع پرستاری بهداشت جامعه: کتاب پرستاری سلامت جامعه لنکستر – کتاب پرستاری سلامت جامعه اسحاق ایلدرآبادی – برنامه و راهنمایی ایمن سازی (واکسیناسیون) وزارت بهداشت
- منابع پرستاری بهداشت مادران و نوزادان: کتاب لیفر ترجمه مهناز سنجری – کتاب پرستاری بهداشت مادران و نوزادان ربابه ضیغمی
- منابع روان پرستاری: کتاب پرستاری سلامت روانی و روانپرستاری شیلاویدبک – کتاب روان پرستاری محسن کوشان 1 و 2
- منابع زبان علوم پزشکی: درسنامه جامع زبان کنکور ارشد علوم پزشکی کتاب امیرلزگی– کتاب راهنمای جامع زبان انگلیسی کارشناسی ارشد علوم پزشکی رضامهاجرنیا
- منابع تست طبقه بندی شده: بانک آزمون جامع پرستاری انتشارات جامعه نگر_کتاب های تالیفی تاس انتشارات سنا
- منابع تست دفترچه ای (مخصوص دوران جمع بندی):کتاب MSE انتشارات جامعه نگر، کتاب جعبه سیاه انتشارات سنا
توجه: دوستانی که زمان و فرصت کافی دارند، باید بیشتر مراقب باشند، زیرا زمان زیادی تا آزمون دارند و در صورتیکه با برنامه ریزی زمان های مرور اصولی را رعایت نکنند متناسب با تلاششان نتیجه نخواهند گرفت.
نکته: تست زنی کلید تثبیت مطالب در ذهن است. حتما در برنامه ریزی تست زنی آموزشی را رعایت کنید در غیر این صورت مطالب در ذهنتان طبقه بندی نخواهد.
دسته دوم:
داوطلبان دسته دوم شامل دانشجویان و همکارانی میباشند که زمان متوسطی برای درس خواندن دارند و میتوانند میانگین روزانه 5 ساعت را تا آزمون زمان بگذارند.
توجه: برای اینکه بتوانید بهترین منابع متناسب با شرایط خودتان رو انتخاب کنید میتوانید مینی دوره رایگان انتخاب منابع آزمون ارشد را مشاهده کنید.برای مشاهده مینی دوره کلیک کنید.
بهترین منابع آزمون کارشناسی ارشد پرستاری برای این دسته از افراد در یک بازه زمانی 6-8 ماهه مانده به آزمون به شرح زیر است:
- پرستاری داخلی جراحی – پرستاری داخلی جراحی DRS
- پرستاری کودک: کتاب پرستاری کودکان میرلاشاری – پرستاری کودکان DRS
- پرستاری بهداشت جامعه: کتاب پرستاری سلامت جامعه اسحاق ایلدرآبادی – نکات پرستاری بهداشت پرستاری NVP زهرا کشتکاران – برنامه و راهنمایی ایمن سازی (واکسیناسیون) وزارت بهداشت
- پرستاری بهداشت مادران و نوزادان: کتاب پرستاری بهداشت مادران و نوزادان ربابه ضیغمی – کتاب پرستاری و بهداشت مادران و نوزادان میترا ذوالفقاری
- روان پرستاری: کتاب روان پرستاری محسن کوشان 1 و 2– کتاب حمید حجتی(روان DRS)
- زبان علوم پزشکی: درسنامه جامع زبان کنکور ارشد علوم پزشکی کتاب امیرلزگی– کتاب راهنمای جامع زبان انگلیسی کارشناسی ارشد علوم پزشکی رضامهاجرنیا
- منابع تست طبقه بندی شده: بانک آزمون جامع پرستاری انتشارات جامعه نگر
- منابع تست دوران جمع بندی: کتاب MSE انتشارات جامعه نگر، کتاب جعبه سیاه انتشارات سنا
توجه: اگر کاملاً با مدیریت زمان و به دست آوردن مهارتهای خواندن و تست زدن و به خصوص مرور کردن پیش بروید، چیزی کمتر از دسته اول ندارید. باید حواستان جمع باشد که با مهارت درس بخوانید و از اول بدانید که چه میخواهید و چگونه میشود با زمان بندی مناسب مراحل مختلف درس خواندن، تست زدن و مرور کردن و جمع بندی را پیاده سازی کرد.
فراموش نکنید که مطالب فرار است و نیاز هست که کاملاً حساب شده و در بازههای زمانی استاندارد، دوره تستها و مطالب انجام شود. یک برنامه ریزی دقیق و مرحله به مرحله که با روحیه یادگیری شما مطابق بوده و از ابتدا تا انتهایش مشخص است، شما را حتی از دسته اول هم جلوتر میبرد. کسانی در آزمون موفقترند که میدانند چه میخواهند و چگونه باید این کار را انجام دهند.
دسته سوم:
داوطلبان دسته سوم شامل دانشجویان و همکارانی هستند که زمان کوتاهی تا آزمون ارشد دارند و یا روزانه 2 ساعت در بازه زمانی طولانی مدت فرصت مطالعه دارند.
بهترین منابع کارشناسی ارشد پرستاری برای داوطلبان دسته سوم:
- پرستاری داخلی جراحی: صفرتاصد انتشارات سنا
- پرستاری کودک: پرستاری کودکان DRS
- پرستاری بهداشت جامعه: کتاب پرستاری سلامت جامعه اسحاق ایلدرآبادی
- پرستاری بهداشت مادران و نوزادان: کتاب پرستاری و بهداشت مادران و نوزادان میترا ذوالفقاری
- روان پرستاری: کتاب حمید حجتی (DRS)
- زبان علوم پزشکی: کتاب راهنمای جامع زبان انگلیسی کارشناسی ارشد علوم پزشکی رضامهاجرنیا
- منابع تست طبقه بندی شده: بانک آزمون جامع پرستاری انتشارات جامعه نگر
- منابع تست دوران جمع بندی: کتاب MSE انتشارات جامعه نگر، کتاب جعبه سیاه انتشارات سنا
نکته: با در نظر گرفتن فشردگی رقابت در آزمون کارشناسی ارشد پرستاری و میانگین درصدها و نمرههای بالا، باید با دقت حواستان را جمع کنید و با تمرکز مطلق درس بخوانید تا بتوانید با دو دسته قبلی رقابت کنید. داشتن زمان یا تایم مطالعه زیاد، دلیل بر قبولی صد در صد نیست. چه بسیار داوطلبانی که یک سال و با زمانهای طولانی درس خواندند و نتایج ضعیفی گرفتند. تنها به این دلیل که نتوانستند مهمترین منابع ارشد پرستاری را در این بازار گسترده تشخیص دهند و یا حتی با داشتن بهترین منابع و شرکت در کلاسها، نتوانستند با مهارت و تمرکز کامل درس بخوانند.
داشتن زمان کم در این دسته هم خطرناک است و هم یک مزیت. خطرناک به این خاطر که زمان کم است و مطالب زیاد و مزیت از این نظر که دواطلبان تازه نفسترند و تازه وارد این دوی ماراتن شدهاند. این تازه نفسی باید همراه با تمرکز مطلق باشد. باید به طور کاملاً هوشمندانه مطالب کم اهمیت رو حذف کنند و مباحث حیاتی و پر تست رو تشخیص دهند، یعنی به گونهای برنامه ریزی کنند که از اول بدانند کجاها را باید بخوانند و کجاها را حذف کنند. باید به طور حساب شدهای مطالب سنگین و کم اهمیتی که وقت گذاشتن برایشان فقط وقت تلف کردن است را از منابع مطالعاتی خود حذف کنند.
پیشنهاد میشود فقط 75 درصد مطالب را بخوانند، 75 درصد مهم و برای این 75 درصد به گونهای برنامه ریزی کنند که بتوانند در بازههای زمانی مشخص مرورهای فشردهای را انجام دهند تا همزمان مطالب هم تمام شده باشند و هم مرور. اینجا هنر تست زدن اهمیت خاصی دارد. اینکه چگونه تستها را بزنید که کاربردی بوده و حداکثر بازدهی را داشته باشد.